אתר הבוגרים

מועדון הדיבייט העסקי - שנה רביעית - מחזור ראשון

תקציר

מועדון הדיבייט העסקי הינו מועדון דיבייט ייחודי המיועד לאנשי עסקים ולמנהלים ומופעל במסגרת ארגון הבוגרים של הפקולטה זו השנה הרביעית. פעילות המועדון תתקיים אחת לשבועיים לאורך סמסטר ב' של שנת הלימודים תשע"ג, החל מה-7.3.2013. אתם מוזמנים לבחון את תוכנית המפגשים של הסמסטר הקרוב ולהירשם באמצעות הקישורים שבסוף עמוד זה.

רקע

מזה כ4 שנות פעילות מקבל המועדון לשורותיו עשרות מבוגרי הפקולטה ועמיתיהם, מנהלים ויזמים מתחומי המשק השונים, שמשא ומתן, הצגת נושא וניתוח עסקאות הם לחם יומם, (לחצו כאן לקריאת הכתבה).

כבשנה שעברה, כשלושה מקומות יישמרו לאישים אשר הופנו אלינו על-ידי בוגר/ת ואשר להם רקע ניהולי / יזמי מתאים.

המועדון נועד לאפשר לכם הבוגרים לפתח את יכולות השכנוע שלכם ואת כישוריכם הרטוריים, באופן שישרת אתכם מקצועית ואישית.

מטרת העל של המועדון הינה משולבת: הקניית כלים ומיומנויות מתחום הדיבייט האקדמי התחרותי, לצד הקניית היכולת להטמיע כלים אלו ולשלבם בסביבה העסקית בה פועלים חבריו.

המנחים

בסמסטר הקרוב, למועדון שני מנחים מקצועיים- המנחה העסקי יורם חטב המתמחה בהטמעת כלים תקשורתיים ורטוריים בסביבה העסקית ומנחה הדיבייט והרטוריקה של המועדון, יוני כהן-אידוב המתמחה בתחום הדיבייט האקדמי התחרותי.

יורם חטב
חטב עוסק משנת 2002 באימון אישי-עסקי ויעוץ ארגוני למנהלים במגזר העסקי והציבורי באמצעות הנחיית סדנאות מעשיות ותיאורטיות להקניית מיומנויות תקשורת בינאישית למטרות השפעה. חטב ישלב במפגשים תיאוריות, טכניקות ומתודולוגיה מתחומי היעוץ הארגוני, הלמידה החווייתית, המשא ומתן האינטגרטיבי, אמנות האימפרוביזציה, הפסיכולוגיה הארגונית ובימוי השחקנים.

חטב, בעל 20 שנות ניסיון כשחקן ובמאי שחקנים בתיאטרון, בקולנוע ובטלוויזיה, בוגר בית צבי - בית הספר הגבוה לאמנויות הבמה, ובוגר הסטודיו לאמנויות התיאטרון מיסודו של יורם לוינשטיין, ממקימי שח"ם - ארגון השחקנים של ישראל ויו"ר הארגון עד לשנת 2008. אתם מוזמנים לקרוא את הכתבה בהשתתפותו (עמודים 8-10) שפורסמה במוסף 'מנהלים' של הוצאת 'הארץ - TheMarker' והפקולטה באמצעות קישור זה.

בין לקוחותיו: בנק לאומי, Amdocs, הבורסה לניירות ערך, ECI, ניאופרם ישראל, Texas Instruments, בית חולים מאיר, Johnson & Johnson, משטרת ישראל, צה"ל, חיל האוויר, Sandisk ,Zara, אל-על, משרד הביטחון, Radvision, רשות הטבע והגנים, HOT, הרשות להגבלים עסקיים, Pull & Bear ,QBI, לאומי קארד, High Q, חוגלה, גולדפארב את זליגמן עורכי דין, שטראוס, רשות שדות התעופה.

יורם הינו בעל תואר ראשון בתיאטרון מאוניברסיטת תל-אביב, ובימים אלו נמצא בעיצומה של כתיבת התיזה שלו להשלמת התואר השני בהתנהגות ארגונית בפקולטה.

יוני כהן-אידוב

יוני הוא אלוף העולם בדיבייט לאוניברסיטאות לשנת 2010, מאמן מועדוני הדיבייט של אוניברסיטאות תל-אביב ובר אילן, ושופט בכיר באליפויות ארציות ובינלאומיות.

יוני הוביל את קבוצותיו להישגים בתחרויות ארציות ועולמיות וטרם זכייתו בתואר אלוף העולם בדיבייטינג למוסדות אקדמיים לשנת 2010 (לחצו כאן לצפייה בנאום הסופי), דורג כדובר מצטיין וכסגן אלוף אירופה בדיבייט לשנת 2009 וכדובר מצטיין באליפות ישראל פעמיים ברציפות (שנת 2008 ושנת 2009).

יוני יאמן את מועדון הדיבייט העסקי זו השנה השלישית.

תכנית העבודה

תוכנית המפגשים לסמסטר הקרוב אשר ייפתח כאמור בתאריך 7.3.2013 כוללת 9 מפגשים. המפגשים יתקיימו מדי שבועיים, בימי חמישי, למשך שלוש שעות אקדמיות (החל מהשעה 18:00).
לחצו כאן
 לבחינת תוכנית המפגשים לסמסטר הקרוב.

לרישום, מלאו ושלחו טופס זה. המועד האחרון לרישום: 18.2.2013. אתם מוזמנים לפנות אלינו בכל שאלה לכתובת הדוא"ל שלעיל / בטלפון מספר 03-6408190.

כנס הענקת אות ההוקרה של ארגון BGS למר דב לאוטמן

גירסה קצרה