אתר הבוגרים
אודות ארגון הבוגרים - מי אנחנו
רקע

ארגון בוגרי הפקולטה נוסד בתאריך 19.8.1998 כבית לכל בוגרי תואר ראשון, שני ושלישי. הארגון מהווה ציר ומוקד לפעילותה הענפה של הפקולטה באמצעות יחידת השיווק ויחידת הפיתוח והקשרים הבינלאומיים שלה.

הארגון הוקם כיוזמה משותפת של הדקאן דאז פרופ' ישראל צנג וקבוצת בוגרים ובראשם גיל פרץ.
בשנת 2001, ביוזמתו של הדקאן דאז פרופ' שמואל קנדל ז"ל, עבר תהליך של ארגון מחדש בעזרת מנהלתו הראשונה אירית כסיף.

ברבות הימים הפך לארגון הבוגרים הראשון בישראל שלו סניפים בחו"ל- בארה"ב בבוסטון, ניו-יורק, עמק הסיליקון ושיקגו, ובנוסף,
פועלים במסגרתו מועדוני בוגרים מקצועיים בנושאים שונים לצד מועדוני בוגרי תוכניות ה MBA השונות: קלוג-רקנאטי, תוכנית המנהלים בשפה העברית, התוכנית במנהל מערכות בריאות והתוכנית הבינלאומית.

חזון הארגון

ארגון בוגרי הפקולטה לניהול באוניברסיטת תל-אביב יפעל לפיתוח קשרים הדדיים והדוקים בין הפקולטה לבין בוגריה ובין הבוגרים לבין עצמם. יהווה גשר לדיאלוג רציף בין האקדמיה לעולם העסקים. יפעל למען שיפור איכות הניהול וייקח חלק פעיל בפרויקטים למען הקהילה.

מטרות הארגון

• טיפוח איכות מקצועית והתעדכנות מתמדת
  • פיתוח קשרים מקצועיים (Networking)
  • מתן שירותי השמה וקריירה
  • הידוק הקשר בין הפקולטה לעולם העסקי
  • העצמת תדמית בית הספר כמוביל בתחומו

בוגרים ברשת

אם הנכם בוגרי הפקולטה, אתם מוזמנים להצטרף לקבוצת ארגון הבוגרים הסגורה שלנו ברשת החברתית 'לינקדאין' על-ידי לחיצה על הצלמית מימין / כאן. בקבוצה הסגורה חברים מנהלים בכירים, יזמים ובעלי חברות מענפים שונים בעולם העסקים הישראלי, כולם בוגרי הפקולטה.

אתם מוזמנים להתעדכן אודות הנעשה בפקולטה גם באמצעות כרטיס הפקולטה ברשת החברתית 'פייסבוק' על-ידי לחיצה על קישור זה, וכן להיעזר בדף ארגון הבוגרים בו מרוכזים כל הקישורים הרלוונטיים לכם כבוגרים באמצעות לחיצה על הצלמית מימין / כאן.

צור עמנו קשר

אורי שטסל