אתר הבוגרים

השמה וקריירה - 2012-2013

רקע

הפקולטה לניהול ממשיכה להוביל, מאז היווסדה, בכל הדירוגים כפקולטה המובילה בישראל. לצד השאיפה לשיפור מתמיד בסטנדרטים האקדמיים, פועלת הפקולטה לסייע לתלמידיה ובוגריה ליישם את הידע הנרכש על-ידי
קידומם בשוק העבודה והצבתם בתפקידי מפתח במשק הישראלי והבינלאומי.

המרכז לקריירה במינהל עסקים אשר הקמתו הושלמה בימים אלו מייצג תפיסה חדשנית שמעניקה שירותים ליותר מ21,000 בוגרי הפקולטה ולאלפי הסטודנטים המשלימים בימים אלו את לימודיהם בה במטרה לשלב שימוש בכלים טכנולוגיים לצד הדרכה וסיוע מידי המומחים בתחום.

המרכז שם לו למטרה להבטיח היצע משרות נרחב וייחודי, לתת יתרון לבוגרים על-ידי אספקת מידע מלא והכשרות ובנוסף, לחזק את הקשר בין בוגרי הפקולטה למגזר העסקי. השאיפה היא להכשיר ולקדם אתכם על-מנת שתמודדו עם תהליכי המיון לעבודה ודרכי החיפוש אחריה בשווקים ובתרבויות העסקיות השונות טוב יותר.

התוכנית

פגוש@התעשייה 2012-2013

במהלך שנת הלימודים אנו מקיימים בפקולטה אירועים משותפים בינינו בפקולטה לניהול לבין חברות מובילות בשוק מן התחומים הרלוונטיים לתוכניות הלימוד השונות בפקולטה. האירועים בלעדיים עבור תלמידי ובוגרי הפקולטה למינהל עסקים של רקנאטי, בדגש על תלמידי ובוגרי תואר MBA. מטרתנו היא לייצר הזדמנויות חשיפה, העשרה ונטוורקינג ממוקדות בין תלמידים, בוגרים והחברות המובילות.

הנכם מוזמנים למפגשים הבאים שיערכו בשעה 18:00 במהלך הסמסטר הקרוב:

סדנאות והרצאות לפיתוח קריירה

בנוסף למפגשי פגוש@התעשייה, במהלך שנת הלימודים אנו מקיימים בפקולטה סדנאות הכשרה והרצאות בנושאים שמתוך היכרותנו עמכם הבוגרים והסקרים הנשלחים אליכם מדי תקופה מתגלים כחשובים לכם ביותר.

• 16.12.12 - הרצאה בנושא "יצירתיות במקום העבודה - איך ומדוע כדאי להיות 'טאלנט' במקום העבודה" עם יאיר ניצני, לשעבר מנכ"ל 'הד-ארצי'.
  • 23.12.12 - סדנה בשפה האנגלית בנושא כלים יישומיים להרחבת הקשרים העסקיים עם וויל קינטיש, מומחה בינלאומי לנטוורקינג.

הסדנא תחשוף את המשתתפים לטכניקות פרקטיות והבנה מעמיקה של סיטואציות ליצירת קשרים עסקיים ופיתוח רשת חברתית אישית ומקצועית ותיערך בשיתוף עם ה-British Council ואנשי עסקים מתחומים שונים.
  • 26.12.12 - חלק א' לסדנה בת שני מפגשים בנושא פיתוח וקידום קריירה עם פרופ' יונתן סמילנסקי. (מפגש ב' יתקיים בבתאריך 13.3.13. אורך כל מפגש- שעה וחצי).

מטרת הסדנא לעורר מודעות לחשיבות של ניהול קריירה, להקנות ידע וכלים ולהגיע לתובנות אישיות.
  • 16.1.13 - סדנה בנושא הכנה לראיון עבודה עם עופרה עפגין חדד, סמנכ"לית פיתוח של ORS. לחצו כאן לפרטים נוספים ולרישום.
  • 23.1.13 - סדנת כתיבת קורות חיים בת שעתיים עם טלי ברק, מומחית להשמת בכירים וייעוץ קריירה. פרטים נוספים וטופס רישום למפגש יפורסמו בקרוב. לחצו כאן לפרטים נוספים ולרישום.
  • 6.3.13 - סדנת היכרות ראשונית עם עולם הייעוץ ותהליכי הגיוס והמיון עליו עם אורן כסיף, בועז שידלצקי ואלי דויד. פרטים נוספים וטופס רישום למפגש יפורסמו בקרוב.
  • 13.3.13- חלק ב' לסדנה בנושא פיתוח וקידום קריירה עם פרופ' יונתן סמילנסקי. פרטים נוספים וטופס רישום למפגש יפורסמו בקרוב.
  • 10.4.13 - סדנת כתיבת קורות חיים בת שעתיים עם טלי ברק, מומחית להשמת בכירים וייעוץ קריירה. פרטים נוספים וטופס רישום למפגש יפורסמו בקרוב.
  • 23.4.13 - הרצאה בנושא פיתוח וקידום קריירה באמצעות רשתות חברתיות ורישות עסקי עם אדם שוב. פרטים נוספים וטופס רישום למפגש יפורסמו בקרוב.
  • 1.5.13 - סדנה בנושא הכנה לראיון עבודה עם עופרה עפגין חדד, סמנכ"לית פיתוח של ORS. פרטים נוספים וטופס רישום למפגש יפורסמו בקרוב.

לפרטים נוספים, ניתן ליצור עמנו קשר באמצעות רכזת המרכז לקריירה במינהל עסקים, קרן פ. וולף, בטלפון 03-6407883 או בכתובת הדוא"ל karenw@tauex.tau.ac.il.

כנס הענקת אות ההוקרה של ארגון BGS למר דב לאוטמן

גירסה קצרה